ANBEFALINGER

Kontakt os for en uforpligtende samtale på tlf. 61 33 68 08 eller info@tp-konsulenterne.dk. Vores kontor/klinik ligger i Viborg.

Udtalelse fra Ida, samarbejdspartner

“Kvalificeret, empatisk indsats”

Udtalelsen fra Sara, ung i terapi
Anne har været en del af mit liv siden 2016, og jeg kunne ikke drømme om at være foruden.
Hun er super nem at snakke med, og er generelt virkelig en skøn person. Hun hjalp mig op af et sort hul, og har været med til at forme den person jeg er blevet til i dag.
Jeg har generelt intet dårligt at sige om hende, hun er et fantastisk menneske og jeg kan anbefale alle der har brug for en snakke med, at snakke med Anne.
Udtalelse fra Benedicte, mor i familiebehandling
Anne hjalp mig utroligt meget med at finde fodfæste da mine drenge blev et projekt ved kommunen, både med min økonomi og med at finde muligheder for drengene. Jeg var aldrig i tvivl om at hun ville mig og min lille familie det bedste. Begge drenge har jo mistet al tillid til at socialforvaltningen vil nogen noget godt men Anne stoler de på, og det siger utroligt meget om Annes tilgang til os som individer men vigtigst, os som familie. Jeg kan varmt anbefale at tage en snak med Anne om hvad man kæmper med, og stole på at hun vil gå hele linen ud. Benedikte Bonde.
Udtalelse fra Karoline, mor til pige i kropsterapi.
Tak Karin, fordi du tog så fint imod A i fredags og tog dig så godt af hende. Jeg har aldrig oplevet, at hun har været så åben og modtagelig overfor nogen – og slet ikke, når det handler om de svære følelser og at nogen skal røre ved hende!
Hun har været den mest tilpasse pige i denne weekend og jeg har fået lov at bruge nogle af de øvelser du viste.
Hun har virket mere glad og der har ingen konflikter været… Det har virkelig været en fornøjelse og lettelse for alle.
Igen – tusind tak, – jeg sad faktisk og blev helt rørt, da hun blev som smør i dine hænder..
Udtalelse fra Søren, mand i Terapi
Jeg kan virkelig anbefale Karin, som en yderst kompetent terapeut. Jeg har selv fået hjælp fra hende, da jeg havde brug for det – så de allerbedste anbefalinger herfra.
Udtalelse fra Laila, kvinde i terapi
gennem mit 46 årig liv, har jeg prøvet meget ( tæt på alt.) Først da jeg landede på karin, fandt jeg ud af, hvad der var “galt med mig” – og fandt håbet og lyst til livet igen. Jeg er hende for evigt taknemmelig.