PRIVATE

Kontakt os for en uforpligtende samtale på tlf. 60 61 69 20 eller info@tp-konsulenterne.dk. Vi har kontor/klinik i Viborg.

Karin Nygaard Sørensen eksamineret psykoterapeut MPF.

Anne Schmøkel eksamineret psykoterapeut MPF.

Behandling af angst, stress og depression m.v.

Vi tilbyder:

  • Terapi til børn, unge, voksne, samt spædbørnsterapi
  • Rådgivning til forældre
  • Kropsterapeutiske behandlinger, som hjælper et stresset nervesystem med at genfinde balance og ro
  • Choktraumebehandling

Hos os får du et fortroligt rum, hvor det er muligt at sætte ord på det, der er svært. Sammen finder vi ind til det, der ligger til grund for dine udfordringer og bruger dette som udgangspunkt i terapien. Terapien skal være meningsfuld for dig. Her ligger muligheden for at skabe forandring og mere overskud.

Vi evner at skabe tillid og tryghed, som betyder at terapien har effekt allerede ved første møde.

Psykoterapi er hjælp til selvhjælp. En måde hvorpå du finder hjem til dig selv, bliver mere autentisk, med adgang til dine iboende ressourcer uden at lade dig begrænse af gamle overbevisninger og handlemønstre.

Efter endt forløb vil du opleve færre begrænsninger i dit liv og større handlefrihed. Du kan være dig med mere ro i krop og sind.

Hjælp til/Behandling af angst, stress, traumer og depression m.m.

Her kan du få hjælp til/behandling af: angst, stress, depression, sorg, lavt selvværd, tab, traumer, udfordringer i dine relationer, udfordringer på jobbet, skoleproblematikker, tankemylder, uro, bekymringer og selvdestruktiv adfærd m.m.